Sökområde Falun Dalarna Sverige

Solskydd Falun

Välkommen till Envikens Glas - ditt lokala solskydd i Falun! Vi är glasmästare som arbetar med isolerglas, energiglas, spegelglas, lamellglas, polykarbonat och plexiglas

Solskydd i Falun | Envikens Glas

Envikens Glas

Glasmästare

Vi är glasmästare som arbetar med isolerglas, energiglas, spegelglas, lamellglas, polykarbonat och plexiglas. Även glas i inredningar, glas till räcken och ovanför diskbänk etc. Har ditt fönster gått sönder eller fått kondens mellan glasen i din isolerglasruta så ordnar vi det. Tveka inte att fråga oss angående era glasfunderingar.

 

Solskydd

När solen skiner vill man njuta av den men ibland kan det bli för mycket av det goda och då behövs ett bra solskydd. Solskydd i form av en markis gör att du kan nyttja din altan eller uteplats mera. Vi har många olika markiser och persienner som säkert uppfyller era krav på solskydd och med bra garantier, allt tillverkat i Sverige. Och det finns en mängd olika färger att välja mellan, allt för att passa till ert hus eller lägenhet.

 

Inglasning

Inglasning av altaner på villor och balkonger i hyreshus kan utföras på en mängd olika sätt. Oisolerade partier som man kan nyttja under vår, sommar och höst är väl det vanligaste, men fler väljer nu att använda sitt uterum året om och då är det isolerade partier som gäller för inglasning. Vi säljer och monterar båda sorterna och kan även snickra upp er altan om ni vill det. Passa på och utnyttja ROT-avdraget!

 

Bilrutor

Vi byter alla slags bilrutor och även rutor i entreprenadmaskiner, traktorer och andra bruksfordon. Vi lagar självklart även stenskott på bilrutor om det inte har hunnit spricka iväg. Vi sköter all kontakt med ert försäkringsbolag. Vi kan få hem bilrutor samma dag eller till dagen efter om det krävs vid exempelvis om en bakruta eller sidoruta gått sönder. Du kan själv ladda ner en skadeanmälan och fylla i den övre delen om du vill, annars gör vi det när du lämnar in bilen för rutbyte.

 

Metallpartier

Vi monterar dörrar, fönsterpartier , glasfasader och kan hjälpa till med förslag och olika lösningar till ert projekt.

 

Glasräcken

Vi säljer och monterar flera olika typer av glasräcken med rostfria stolpar och glas eller stolpfrialösningar med bara en skena i golvet.

 

Fogning

Vi utför fogning av fasader (s.k Dillfog) och golvfogar i nybyggnationeller, brandfogning eller om det är efter sanering av PCB , vi använder kvalitetsfogmassa som finns i olika kulörer för att passa in i den miljö där det ska fogas.

Vi är leverantörer av Styra

 

Tängervägen 2

790 26 Enviken

Telefonnummer: 0246-23000

E-post: info@envikensglas.se

 

 

 

 

 

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information